Γιατροί επανέφεραν στη ζωή γάτα που σφήνωσε σε περιστρεφόμενη πόρτα

Η προσπάθεια να μπει σε ένα νοσοκομείο παραλίγο να αποβεί μοιραία για την εικονιζόμενη αδέσποτη- τότε- γάτα. Στριμώχτηκε ανάμεσα στην περιστρεφόμενη πόρτα και την είσοδο του νοσοκομείου με αποτέλεσμα να σταματήσει να αναπνέει.

Μέσα στην ατυχία του το γατί ήταν τυχερό καθώς αυτό που συνέβη, συνέβη μέσα σε νοσοκομείο. Έτσι, το προσωπικό του νοσοκομείου Özel Akgün Tem στην Κωνσταντινούπολη, όπου συνέβη το περιστατικό, έσπευσε να βοηθήσει το άτυχο γατί και ο γιατρός Halil Akyürek συνειδητοποίησε πως ταλαντευόταν μεταξύ ζωής και θανάτου.

«Ο λαιμός της γάτας είχε κολλήσει εντελώς», περιέγραψε στη Haber Turk. «Προσπαθούσε να ξεφύγει και δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Την απομακρύναμε από την πόρτα κι αρχίσαμε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη».

Όλα καταγράφηκαν στην κάμερα κάποιου που βιντεοσκόπησε τον γιατρό να κάνει μαλάξεις στην καρδιά του γατιού. Στη συνέχεια του έβαλαν μάσκα οξυγόνου και συμβουλεύτηκαν κτηνίατρο για την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή.

Ο γάτος επέστρεψε στη ζωή και πήρε το όνομα Miracle (Θαύμα). Επιβεβαίωσε δε ξανά το όνομά του καθώς μετά τη διάσωσή του ο γιατρός Akyürek αποφάσισε να τον υιοθετήσει. Έτσι η περιπέτειά του είχε ως αποτέλεσμα να βρει και σπίτι.

gatsdah1

 

gatsdah2

 

gatsdah3

 

gatsdah4

 

gatsdah5

 

gatsdah6

Πηγή

Author: Georgia Theodoulou